Mitä mahtavin näyttelyvuosi 2011!

10.12.2011

Pohjoismaiden Voittaja 2011, Tukholma. Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" upeasti VSP serti ja uusi NordJW-11 NordW-11 ( neljä titteliä viikon sisällä) Mikä upea tyttö!! Suuret kiitokset Kaisa!!

3.- 4.12.2011

Sunnuntai,Suomen voittaja 2011! Mopsi, Kingpoint Crab Bite "Haakon" RoP CACIB serti ja uusi FIW-11, Chic Choix Markey Lifar "Pertti" ROP CACIB FIW-11, Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" VSP serti FIJW-11 FIW-11, Soleydan No Woman No Cry "Mortti" oli upeasti PU2 serti ja FiJW-11 (Leijonakuninkaan poika)! Kiitos tuomarit!!

Lauantai, Helsingin Voittaja 2011 Chic Choix Markey Lifar "Pertti" ROP HEW-11.

Meillä on uusia upeita pentuja!! Pentue on yhdistelmästä Chic Choix Ta Sen Canarias x Melfield Sam`s Angel.

19.-20.2011

Jyväskylä KV.

19.11. Lauantai FiJW-10 FiW-10 DkW-11 Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" ROP cacib serti, sekä uusi FI Se Dk ja Pohj.maiden valio! Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" eri. Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" eri. Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" eri. Bostoni, Bocaguay Canmoy Dream Team ROP cacib serti! NordJW-10 EuW-11 Kingpoint Crab Bait "Haakon" serti !!

20.11. Sunnuntai, EEJW-11 EEW-11 EuJW-11 Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" serti, vaca (cacib), Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" eri. Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" PU3 Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" VSP serti !!!! Royalgrowl löwchen kasvattajaryhmtä ROP!

6.11.2011

Tanska Herning, Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" ROP serti CACIB sekä upeasti Tanskan voittaja 2011, Kiitos Tuija ja Jari!

30.10.2011

Seinäjoki KV. Kingpoint Crab Bait "Haakon" ROP serti Cacib RYP-2, Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" VSP serti cacib, Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" PU-2, Parfait Fleur Piece D'or PN-2 serti !!! Kiitos tuomarit Tiina Taulos ja Maja Korosec.

Jälleen uusia titteleitä!! Chic Choix Markey Lifar uusi EUV-11, Royalgrowl Louis Vuitton uusi EuJV-11, Royalgrowl Vera Wang EuJV-11, Kingpoint Crab Bait uusi EUV-11, Chic Choix Calais Que Sera Sera uusi SE ja POHJ MVA.

4.9.2011

Leeuwarden, Hollanti. Euroopan voittajanäyttely, mikä upea päivä!!! Chic Choix Markey Lifar "Pertti" cac cacib EUW-11 ROP ja RYP-1!!!!! Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" ROP juniori EuJW-11, Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" EuJW-11 cac, Parfait Fleur Orchidee "Lola" EuW-11 cacib ja Kingpoit Crab Bait "Haakon" EuW-11 cacib, Kiitos tuomarit Petru Muntean, Vija Klucniece, J. Schepers.

28.8.2011

Helsinki, kääpiökoirien erikoisnäyttely. Chic Choix Markey Lifar "Pertti" ROP BIS-2!!! Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" eri2, Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" eri2, Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" eri3. Kingpoint Crab Bait "Haakon" VSP, serti. Kiitos tuomarit Karin Bernardis, Liz Stannard and Kari Järvinen.

7.8.2011

Saarijärvi, Chic Choix Markey Lifar "Pertti" ROP ja RYP-2. Kiitos tuomarit Harry Tast ja Francesco Cochetti.

24.7.2011

Helsingin kesänäyttely, Chic Choix Markey Lifar "Pertti" oli tänä vuonna toisessa näyttelyssään ja mikäpä sen upeampaa kuin se että tuloksena oli jälleen BEST IN SHOW 1!! Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" upeasti VSP ja serti. Mukana oli myös Bordercollie Pikkupaimenen Front Page News "Tuisku" joka upeasti BEST IN SHOW-1 veteraani sekä RYP-3. Kiitos tuomearit Tanya Ahlman-Stockmari, Annukka Paloheimo, Karl-Erik Johansson, Dan Ericsson ja Kari Järvinen.

17.7.2011

Ruotsin Piteåssa Chic Choix Calais Que Sera Sera "Carmen" ROP serti cacib ja uusi Ruotsin ja pohjoismaiden valio!! Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" VSP serti cacib. Bostonninterreri Bocaguay Canmoy Dream Team ROP serti cacib RYP-2!! Kiitos tuomarit Kenneth Ehd ja Anne Sume.

16-17.7.2011

Oulu KV-näyttely

Sunnuntai:Mopsi Kingpoint Crab Bait "Haakon" ROP serti cacib ja RYP-3, Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" ROP serti ROP-juniori - erityis KIITOS, Susanna Gourine ja Terhi Korhonen RG-koirien upeasta esittämisestä ja kiitos tuomarit Tiina Taulos/Soile Bister/Jo Schepers.

Lauantai:Mopsi Kingpoint Crab Bait "Haakon" PU2, Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" PU2 serti ROP-juniori. American Akita Owelan Chattanooga ROP serti cacib! Keeshound Ikurin Stella Polaris ROP Cacib.

8.7.2011

Pariisi,Maailman voittaja näyttely. Uutena tuttavuutena tuli Pohjanpystykorva Pohjanukon Aatu joka oli upeasti ROP ja uusi WW-11. Kiitos tuomari Kenneth Ehd.

8.7.2011

Hyvinkään näyttely, Chic Choix Calais Que Sera Sera "Carmen" ROP, tuomari Zoran Brankovich.

2.7.2011

Kokkola KV, "Ewert" Royalgrowl Angel Post Code ROP serti ja Cacib, "Vanessa" Royalgrowl Vera Wang VSP serti ROP-juniori, BIS-juniori lauataina ja sunnuntaina koko näyttelyn BIS-juniori!!!! Aivan mieletöntä!! "Haakon" Kingpoint Crab Bait ROP serti cacib ja RYP-2! Päivä oli todella UPEA!! Kiitos tuomarit!

26.6.2011

Rovaniemi KV Royalgrowl Vera Wang "Vanessa" VSP serti, Royalgrowl Angel Post Code "Ewert" PU2 serti , Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" PU3 ,Pug Kingpoint Crab Bait "Haakon" ROP serti cacib. Uutena tuttavuutena esitin Amerikan Akitan, Owelan Chattanooga joka oli ROP serti cacib RYP-4 om.Huttunen Kirsi & Varpula Matti.

18.6.2011

Kööpenhaminan voittaja 2011, Kingpoint Crab Bait "Haakon" PU2 serti cacib

12.6.2011

Mopsien erikoisnäyttely, "Haakon" Kingpoint Crab Bait PU4. Tomari Melita Groselj.

11.6.2011

Pieksämäki, Royalgrowl Angel Post Code ROP ja serti, kiitos tuomariTuula Plathan.

5.6.2011

Kolme viikonloppua ja kolme Best In Show tulosta!

Menestys on tehdä tavallisia asioita epätavallisen hyvin.

Tallinna, Eestin voittaja 2011, RoyalGrowl Louis Vuitton "Louis"(10.) ROP EEJV-11 EEV-11 BIS juniori-3 RYP-1 ja BEST IN SHOW 2 !!!!! Chic Choix Calais Que Sera Sera "Carmen" VSP cc cacib EEV-11 ja uusi EE CH! Kiitos tuomarit Yolanda Nagler Magal / Martin Croeser

28.5.2011

Liettua,Moletai. Ensimmäisenä päivä Chic Choix Markey Lifar "Pertti" BEST IN SHOW 2, uusi Lt CH, Chic Chic Calais Que Sera Sera "Carmen" VSP cc ja Lt CH! Kiitos tuomarit Tatjana Urek / Juan Neveda Carrero Toinen päivä, Chic Choix Calais Que Sera Sera "Carmen" oli ROP cc Cacib. Tuomari Zsuzsanna Petik.

22.5.2011

Pertti on palannut!!!

Haminan KV-näyttely, Chic Choix Markey Lifar "Pertti" aloitti tämän vuoden ensimmäisen näyttelyn Suomessa parhaalla mahdollisella tavalle, BEST IN SHOW! Kiitos tuomarit Laurent Pichard ja Harry Tast! Royalgrowl Louis Vuitton "Louis" PU-2 serti ja Royalgrowl Coco Chanel "Rachel" PN-3 ja serti. Mopsi "Haakon" Kingpoint Crab Bait VSP Cacib serti.

7.5.2011

Meillä on uusi Suomen muotovalio!!! Tampere KV, Chic Choic Calais Que Sera Sera "Carmen" oli VSP, Cacib ja serti -> FI Ch. Mopsi "Haakon" Kingpoint Crab Bait oli myös VSP,Cacib ja serti

Nuoret Tähtemme!!

Nord JW-2010 Kingpoint Crab Bait

RoyalGrowl Louis Vuitton

RoyalGrowl Vera Wang

9.4.2011

Vaasan KV-näyttely, RoyalGrowl Vera Wang ROP-pentu, RoyalGrowl Angel Post Code VSP serti cacib. Mopsi "Haakon" Kingpoint Crab Bait PU2 ja ihana uusi tuttavuus Kallionahteen Kulkuri ROP serti cacib ja hienosti RYP-2!! Samalla myös juhlittiin Pertin Englannin valiotitteliä.

20.3.2011

Lohjan pentunäyttely, RoyalGrowl Coco Chanel ROP, RYP-1 ja BIS3-Pentu!! Kiitos Kaisa Metteri-Gold, sekä tuomarit Juhan Juslin, Kirsi Laamanen ja Harto Stockmari!! Olemme niin iloisia ja ylpeitä!!

13.3.2011

HOT HOT HOT!!!! Englanti, Cruft 2011!! Chic Choix Markey Lifar "Pertti" matkasi jälleen Englantiin ja näytti kuka on leijonien kuningas!! ROP:lla ja sertillä Pertti sinetöi tittelirivistöön itselleen Englannin muotovalioarvon!! Upeasti Pertti oli myös RYP-2!!

Viime vuoden hienot tulokset vahvistivat jälleen kerran Pertille vuoden Löwchen 2010 tittelin. Lhasa Paavo seurasi kaverinsa tassunjälkiä ja nappasi itselleen vuoden Lhasa Apso 2010 tittelin. Upeat pojat!!

9.1.2011

Mikä aloitus tälle vuodelle!!! Kajaanin KV-näyttely. "Haakon" Kingpoint Crab Bait, serti ROP RYP-1 BIS-4 sekä Royal Canin Best In Show Junior! Löwchen Chic Choix Expert Chic "Eemil" PU2 CACIB (C.I.B), Royalgrowl Angel Post Code PU3 ja Parfait Fleur Piece D'or PN2!

Missä oltiin 2010? - Kaikkialla!

Pertti, Chic Choix Markey Lifar päätti vuotensa Vuoden Koira #3 paikalla, voittaen tänä vuonna muutamia uusia BIS-1 voittoja KV ja Int näyttelyissä... Champions of Champions kutsukilpailun voitto oli unohtumaton hetki alkuvuodesta... Pertti keräsi myös Maailman Voittaja, Euroopan Voittaja ja Pohjoismaiden Voittaja tittelit matkoiltansa. Emme voisi olla kiitollisempia ja ylpeämpiä tästä ihanasta seuralaisesta, tosi rakkaudesta, kuninkaasta, Leijonakuninkaasta...

Pertti ei ole "vain koira" - se on ihmekoira. Ihmeitä tapahtuu jokapaikassa missä se tallaa. Englannissakin näyteltiin kahdesti, voittaen sertit ja ROPit ja RYP-1 sijoitukset. Ei vain kerran - vaan KAHDESTI, Windsorissa ja WELKSissä... Nyt odottelemme GB Ch valion saavuttmista.

Pertin poika, Eewertti, Royalgrowl Angel Post Code voitti FinV-10 tittelin junioriluokasta, ja sen emä Krisse, Melfield Sam´s Angel ei vain tehnyt neljää uutta pentua tänä vuonna vaan myös viimeisteli kansainvälisen valionarvonsa.

Tulevaisuuden tiimimme nuoriso on myös menestynyt hyvin. Carmen Chic Choix Calais Que Sera Sera sai sekä Maailman juniorivoittaja, Euroopan juniorivoittaja ja Pohjoismaiden voittaja tiittelit. Pohjoismaiden Voittaja näyttelyssä Carmen oli VSP Pertille. Tällä kaunottarella on myös 15 sertiä Suomesta vuodelta 2010.

Haakon the mopso, Kingpoint Crab Bait, aloitteli kehät myös vuonna 2010 ja oli mm. ROP sekä RYP-2 Seinäjoella KV näyttelyssä. Pentuluokassa Haakon esiintyi myös Kaivopuistossa kääpiökoirien erikoisnäyttelyssä ja oli siellä BIS-1 pentu.

Eli kaikkinensa, meillä oli mahtava vuosi - PALJON kilometrejä, PALJON naurua, PALJON unettomia öitä, ystäviä, iloisia hetkiä... hyvä mennä eteenpäin taas - Kiitos tuomarit jotka olette arvostaneet tiimiämme ja Kiitos näiden pienten ihmeiden kasvattajille että ne ovat ilonamme!

Menestys on tavallisten asioiden tekemistä epätavallisen hyvin.