Stats

 

 

Kennelin ensimmäinen löwchen oli Int´Multi´Ch MultiW BISS Soleydan Tuff Guy "Torsti", "Torsti" tuli minulle 1994.

Tätä ennen olen kasvattanut pitkä- ja lyhytkarvaisia collieita, koiraharrastuksen olen aloittanut 80-luvun puolivalissä. Löwcheniin ihastuin nähdessäni näyttelyssä Chic Choix Brigitte Lifarin, sain myös kunnian tavata uroksen Cleeview Catch Us Catch Can ja kuvissa pidin Littlecourt kennelin koirista. "Torsti" oli mitä hienoin ja loistavin ensimmäinen löwchen, koira on varmasti kirjoittanut nimensä löwchenhistoriaan.

Omassa kasvatustyössäni ensimmäinen pentue on "Torstista", pentueen emänä on aivan ihana narttu Chic Choix Gabriella Daxar. Tavoittenani on viedä tätä ihanaa harrastusta ja rotua eteenpäin, toivottavasti saamme aikaan upeita ja terveitä Royal Growl pentuja. Kilpailen näyttelyissä hyvin aktiivisesti koirieni kanssa, lisäksi esitän näyttelyissä useita muita rotuja.

Sivuillani näet kokoelman kuvista ja tuloksista. Löwchenit Chic Choix Gabriella Daxar ja Chic Choix Zazou Zoulou, ovat siirtyneet niitä hoitaneille ystävilleni, molemmat upeita löwcheneitä.

Tällä hetkellä tähtinämme loistavat "Pertti" Chic Choix Markey Lifar ja nuori "Eemil" Chic Choix Expert Chic, sekä prinsessamme Englannista "Krisse" Melfield Sam´s Angel.

Chic Choix Markey Lifar on jo nyt kirjoittanut nimensä rodun historiaan ....

Kiitos kun kävit sivuillani, tervetuloa tutustumaan koiriini.